Beoordelingen van Gouden Land Hilversum

Recente recensies van Gouden Land Hilversum

5 sterren na 53 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en de afgesproken tijd. Voor herhaling

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals altijd! Bleef heel lang goed warm en ruime portie. Tot de volgende keer!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Woon niet in Hilversum maar als ik trek heb in goed Chinees eten, rijd ik altijd naar GL. Ben dan een uurtje heen en terug onderweg naar is meer dan de moeite waard. Echt heel goed eten en vriendelijk personeel!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was ruim voldoende en heerlijk van smaak.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkt top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, en warm

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit eten en meer dan genoeg

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Prima op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu besteld via website. Opgehaald op de tijd die je kon aangeven op de site. Bij aankomst was de bestelling klaar en hebben we wederom heerlijk gegeten van het maandmenu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op afgesproken tijd op mij te wachten. Kwaliteit van maaltijd was, als gewoonlijk, prima en wij hebben hiervan smakelijk gegeten. Vriendelijke dames achter toonbank maken het beeld compleet.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk alles prima. Lekker eten en ruim voldoende voor een schappelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, alleen de babi pangang was wat aan de droge kant.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte timing en heerlijk eten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, beste Chinees restaurant die ik ken!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar en erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

N.v.t.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de nr:1 van Hilversum. Goed van smaak,bakjes tot de deksels gevuld. Op tijd gebracht en het eten was goed heet van temperatuur. EINDELIJK EEN WEBSITE EN VASTE BEZORGING.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker en veel, goed bezig!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd top eten

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Chinese restaurant in Hilversum zuid

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de bezorging was perfect.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kom hier al jaren, echt heerlijk eten en vriendelijk personeel. Rijd vanuit Almere speciaal heen en weer naar Hilversum. De beste Chinese keuken die er is!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jongens wat was het weer voortreffelijk! We hebben heerlijk gegeten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten. Alles smaakt ouderwets lekker. Ga zo door

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kwaliteit weer super. Een aanrader!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werd getipt over jullie maaltijden, dus dacht maar eens proberen. Geen spijt van. Vond het het beste eten van wat ik tot nu toe van diverse “restaurants” gegeten heb. Zo lekker, ik ga gauw weer wat bestellen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op tijd klaar! En bij thuiskomst nog heet dus goed ingepakt! En de maaltijd was lekker zoals gewoonlijk.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte weer heerlijk! En supersnel bezorgd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd super lekker , zijn vaste klant als we in Hilversum zijn 👍 bij de kinderen. Komen we niet onderuit ,oma opa Chinees 😋

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging perfect, precies op tijd klaar en het eten was toppie ! Geen enkele reden tot minpuntje. Ga zo door. Grts.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op afgesproken tijd afgehaald, prima in orde.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd en keurig verpakt. En zoals gebruikelijk hebben wij heerlijk genoten van een fantastisch maal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en ideaal zo. Bestellen , afhalen en klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, al vond ik het jammer dat het vlees gedrenkt was in de saus en daardoor wat zacht. Volgende keer vraag ik of ze de saus er apart bij kunnen doen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mihoen proefde niet vers terwijl ik het een half uur na openi g heb gehaald

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en erg lekke!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten met veel en goede producten en bezorging mooi op tijd, echt een aanrader.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, zo vers en heerlijk. Keurog op tijd klaar!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima 👍

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer een heerlijk maal , en op de afgesproken tijd staat het gewoon klaar

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle service en heerlijk eten , mooi op afgesproken tijd was het klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben weer geweldig gekookt voor mij!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals altijd, ook fijn dat er ook altijd een gerecht zonder rode saus in het maandmenu zit 👍

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, en bij aankomst 1 minuutje gewacht, heerlijke Nasi en garnalen in pikante saus, goede aanrader zeker als je van een pittig sausje houdt